torsdag 7 februari 2013

Inga nya gardiner utan en annan uppsättning


I helgen fick jag äntligen tagit ner mina julgardiner och ersatte dem med andra gardiner. Eftersom jag varken har köpt några nya gardiner eller sytt så fick dessa sovrumsgardiner som hängde upp i höstas återigen komma upp. Gardinerna som är en egen produktion sedan några år tillbaka, se inlägget 3d-gardinerna. I höstas hade jag två paradgardiner omlott. Inne gardinen var då de rosa som nu hänger som en virad gardinkappa upptill på gardinstången. Jag har tagit båda styckena och virat på varsin sida.



I mitten där de båda ändarna mötes fäste jag ett gardinsmycke eller klämma, (vet inte vad de kallas, men det används i olika uppsättningar av gardiner).  Jag tycker det är så tråkigt att hänga upp samma gardiner och måste därför hitta nya sätt att hänga dem för att förnya fönstret. När jag tittade in i mitt gardinskåp kände jag att här måste förnyas radikalt. Sortera ut och sy nytt! Detta blir mitt helg bidrag till marit johansson helgutmaning


1 kommentar:

  1. Fint blev det, jag hör ju till den tråkiga typen när det gäller gardiner och inredning, samma vita gardiner hänger uppe år efter år... :)

    SvaraRadera