söndag 9 oktober 2016

Halloween pumpor i olika material


Jag har mjukstartat med att börja tillverka Halloween dekorationer. Först tillverkades de ett antal Pumpor som jag från början inte visste hur/vad dem skulle användas till. Användningsområdet kom till ganska sent i processen. Pumpan som är gjord av Bage-inbox och mörkchoklad förpackning, trälim, claylera, färg, lack, blomsterpinne. Nu finns pumporna till försäljning i mitt företags Pysselbutiken online: Pysselbutikens nya lyft är att den har börjat säljas limprodukter, färg (ännu inte inlagt) och lack etc. Det är produkter från cc-hobby. Jag är nu återförsäljare för det danska företaget. Det känns fantastiskt, genast öppnade det sig växande möjligheter i mitt företag och framför allt i Pysselbutiken. 

Halloweenpumpan är snygg att piffa upp krukväxterna med. Jag satte även ditt några spindlar. 

Jag har börjat gilla Halloween helgen mer o mer för varje år. Ja tycker det är en helg som lyfter upp höstmörkret med dessa söta pumpor i olika former. Lite spöken, spindlar och häxor är coolt. 
I helgen föddes det en pumpa till. Men i ett helt annat material. En så länge finns det bara en och det är mallen till eventuellt fler. Pumpan som har en virkad ljusgrön kant, ett nåltovat ansikte i orange och gult. Därefter har jag broderat efterstygn med den ljusgröna garnet som jag hade på den virkade kanten. Vet inte om det hade varit snyggare utan de ljusgröna stygnen.

Vad tycker du?2 kommentarer:

  1. Det här var lite fina tips. Jag var lite tidigt ute med min pumpa så den är inte fin nu att sätta ut så jag kommer tillverka mina av apelsiner för det äter jag varje dag. Jag gröper ut dem istället och sätter på bordet. Det går lika bra med........

    SvaraRadera
  2. Ja apelsin fungerar lika bra. Jag har också provat den varianten ett år.

    SvaraRadera