tag:blogger.com,1999:blog-2708375660752278761.post8280410366713999480..comments2023-06-30T19:47:09.107+02:00Comments on SusannesBlogg: Processen av en surdegSusannesblogghttp://www.blogger.com/profile/03367252099101926401noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2708375660752278761.post-75455996028817014592013-12-04T20:46:32.004+01:002013-12-04T20:46:32.004+01:00Lycka till med surdegen! Får du ordning på den bli...Lycka till med surdegen! Får du ordning på den blir det så himla gott bröd. Själva har jag för kallt hemma föra tt få någon riktig fräs på dem. Men det går ju att fuska lite med jäst...=)<br />Det går att spara en surdeg längre en fyra dagar i kylskåpet. Två gånger i veckan häller du ut hälften ( förslagsvis för att baka på) och matar på den andra halvan med mer mjöl och vatten. Lonelyfieldhttps://www.blogger.com/profile/06886523133385739748noreply@blogger.com