tisdag 1 januari 2013

Slut på limmet använd tejp


Årets första inlägg blir det ett försenat julpyssel från en ny gäst pysslare på min blogg. Det är min underbara brors dotter Anna. Anna är bara åtta år men är redan en blivande konstnär. Min bror Christian tycker att hon har fått sin fasters gener. Anna sitter ofta på sitt rum och skapar och tecknar och målar. Så nu har jag lovat Anna att hon skall få komma hem till faster Susanne och skapa minst en dag. Men det kommer säkert bli fler dagar. Annas talang måste utvecklas mera och jag kommer att mysa med att delge mina kunskaper för henne. Mina barn har inte så ofta lust eller har inte tid att pyssla numera.

När jag var hemma hos min bros familj under julhelgerna visade Anna sina jultomtar som hon gjort. Detta är ett återbruksprojekt där Anna har använt det som finns hemma. Tomteparet är gjort av tomma toalett rullar  pappers rester, garnrester, piprensare och tejp. Eftersom Anna inte hade lim hemma fick hon använda tejp. Vilken tjej! hon tar vad det finns hemma. Jag gillade pratbubblan som tomtefar har utstickande från skägget. Först trodde jag att det var skägget som stack ut. Men sen förstod jag att det var ju en pratbubbla.


Anna visade ett julpyssel till som hon hade skapat i samma material. Det är två renar som drar tomtens kälke. Även detta pysslet har Anna tillverkat med hjälp av tejpen.

3 kommentarer:

  1. För ungar finns det inga begränsningar! Berätta för Anna att hon är jätte duktig och har en bra fantasi!

    SvaraRadera
  2. Visst brås lilla Anna tveklöst på sin faster!! Även mina barn är/har varit föga intresserade av pyssel. Mitt hopp går till mitt lilla gudbarnbarn. Snart bjuder jag nog in henne exklusivt på en liten pysselafton!! God fortsättning Susanne!! ♥♥♥

    SvaraRadera
  3. Tack min blogg vänner för era kommentarer. Åsa jag skall hälsa Anna att hon är duktig.

    SvaraRadera