lördag 13 juli 2013

Korg med döskallar och prinsess look


När Physalis förpackningen blev tom funderade jag på vad det kunde gå att göra med denna korg. Jag lade den i min samling och funderade på tänkta områden. Det blev samtidigt dags för en ny Härmapa. Det bästa med härmapan tycker jag är att jag ger mig tid att söka i andras bloggar. Oftast blir det att jag bara läser de senaste inläggen och går inte igenom gamla inlägg eller söker i de olika etiketterna. Emilia som driver bloggen Why keep to one project? har virkat in en Physaliskorg med svart garn. Hennes korg var svart. Men min korg var vit och när jag samtidigt hittade ett avlagt tyg diadem med döskalle mönster blev det att jag istället valde rosa garn.


Eftersom jag tänkte använda min korg till förvaring, så ville jag ha en botten på korgen. Det gjorde att jag valde att klippa till en botten av diademet som jag fäste fast med nål o tråd i de virkade kanterna.


Varje sida dekorerade jag med ett utklippt dödskalle huvud som jag limmade fast med limpistolen. Det blev en härmapa som blev lite mer utvecklad än originalet. Jag hoppas att detta är godkänt i utmaningen.


1 kommentar: