fredag 15 augusti 2014

2 havskort, 1 naturkort och 1 havskort som blev något helt annat


Hej! I dagarna blev ytligare ett påbörjat projekt färdigt. Det var Mini tavlor av akvarell som jag har målat genom mitt bildminne. Platsen är från stranden hemma där jag bor som heter Rödaholmen. I 14 dagar under den heta sommaren i mitten av Juli, morgon badade och mediterade där för att hämta energi. 


Med mitt nyinskaffade skärverktyg kan jag praktiskt skära ut detaljer för kort. Verktyget har jag köpt på  Ica Maxi. I paketet ingick det 5 extra skärblad som du smidigt skruvar fast i framdelen. Jag har för mig att jag betalade runt 50 lappen för verktyget. Alla korten är dubbla utan text. Jag valde att laminera målningarna för att dem skulle bli mer glansiga och levande. Detta kortet är en bild hämtat från min omgivning där jag bor. Alla korten kommer att finnas att köpa i min kommande webbutik senare i höst. Jag håller nu på att bygga upp lagret och bygga upp sidan innan för kulisserna. 


Detta sista kortet får du tolka som du vill. En granne som var hemma som jag visade upp mitt lager för kommenterade att detta kortet såg ut som Jesus. Bakgrunden är min energi givar strand Rödaholmen. Där Jesus står målade jag en brygga som inte såg ut som någon brygga. Istället för att skrynkla ihop minitavlan blev det något helt annat. När Jesus växte fram kom det 2 figurer till. Vilka dem är vet inte ens jag. Det får du som ser denna bilden fantisera ihop själv. Detta blir mitt bidrag till Party hos Maleviks Rosenträdgård. Hej Då! och på återseende/Susanne

2 kommentarer:

  1. Beautiful photos, excellent flowers sunflower! I love it!

    SvaraRadera
  2. Havmotiven är jättevackra! Och passar så bra ihop med det blå. Hoppas de blir sålda fort sen i din butik =)

    SvaraRadera