söndag 17 augusti 2014

Sara och Sofia i jeans


Hej! I helgen har jag varit trött så det har varit mycket stilla sittande arbete. Handarbete är ett perfekt sysselsättning när inte kroppen klarar av någon större aktivetet. Två bokmärken hann jag klart med till mitt lager som sakta håller på att byggas upp. Först ut kommer Sara med blåklockor.


Det andra bokmärket blev en Sofia med Prästkragar. Detta namn förslaget fick jag från en läsare på  Susannes blogg på Facebook. Jag har inte lyckas lösa hur man gör för att lägga in den sidan synligt på bloggen ännu. Någon som vet hur man gör? Gå gärna in på länken och tryck på gilla bloggen. Detta blir mitt bidrag till veckans helgutmaning. Tack till alla som läser min blogg!/Susanne


9 kommentarer:

 1. Jag har, tyvärr ingen lösning på det tekniska - jag kan bara applådera handarbetet :) Det har sina fördelar med stillasittande dagar ;)

  SvaraRadera
 2. Jag har oxå pysslat i helgen, långt över vad jag egentligen orkar, men det är tidspress...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för era kommentarer! Synd att ingen kunde hjälpa mig med det tekniska. Men jag tror det var hos Freja jag såg att hon hade sin FB sida framtagen på sin sida. Hur Lyckades du Freja?

   Radera
 3. Kul att du visar dina handarbeten och vad du tänker lägga in i ditt lager! Kan inte hjälpa dig med det tekniska, det är inte mitt område. Hoppas någon annan kan!

  SvaraRadera
 4. Så händig du är! Bra idé att göra bokmärken i jeanstyg.

  SvaraRadera
 5. Sofia blir min favorit, gillar prästkragarna.
  Ha en skön vecka

  SvaraRadera
 6. Kul med pyssel och smart att återvinna gammal till nytt :)

  SvaraRadera
 7. Och tack för era kommentarer! Kul att ni gillar mina bokmärken :)

  SvaraRadera