söndag 19 oktober 2014

Jonas med oranga blommor och Tim med Förgätmigej


I somras broderade jag jeans bokmärke på löpande band. Jag broderade så mycket annat också så jag blev otroligt trött på hantverket. Nu har det gått några månader och under denna tiden har det blivit andra hantverk. Efter att jag har slaktat några jeans till mina kuddar har det blivit lite linningar över. Bokmärkena kommer från jeansbyxans del, linningen. Idag visar jag två färdiga bokmärken som jag har broderat på i helgen. I somras när jag producerade bokmärkerna bad jag er läsare om tips på namn som jag kunde brodera. En läsare hörde av sig och gav 5 namn. Två av dem var dessa killar som jag visar upp i dagens inlägg. Tre tjejnamn kom samma person som förslag dem kommer att dyka upp nästa gång. Jonas har fått orange blommor som egentligen skulle föreställa Renfana. Men blommorna blev istället fantasi blommor.


De andra killnamnet är Tim. Tim har fått Förgätmigej. Jag lyckades inte leverera något rosa idag heller... Varför det just behövdes rosa handarbete beror på att jag med detta inlägget deltar i Rosa Söndagsdejten på BGV med stöd för cancer. Är det någon mer läsare som har några förslag på namn?
Jag tar tacksamt emot alla förslag!







8 kommentarer:

 1. Kreativitet :) Det hittar man alltid här hos dig! Imponerande!

  SvaraRadera
 2. Så fint, och vilket kul tips! /Lotta

  SvaraRadera
 3. Roligt med hantverk! Rosa som namn med rosa blommor :) Vendela med lavendelblommor. Lina eller Linn med linblommor.

  SvaraRadera
 4. Fina bokmärken:-)
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 5. Tack för alla era värmande kommentarer och för fler namn förslag. Namn och blom förslag fantastiskt. Dessa kommet jag att förverkliga framöver.

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen kreativ, alltid så roligt att se!

  SvaraRadera