söndag 18 januari 2015

Handväskor och kuvertväskor av skinn


Hej! I helgen har jag arbetat med mina händer. Det är ju förstås inte så ovanligt när det gäller mig. I den start meningen fick jag smidigt in två utmaningar som jag deltar i dag. Och vad har jag gjort? Jo, 10 stycken handväskor och 2 kuvertväskor av skinn. Handväskorna är ca 3 cm och är avsedda att användas i tittskåp. Varför denna massproduktion? 

Igår avslöjade jag att min nya hemsida http://pysselqvinnan.se/ håller på att byggas upp och där kommer jag igenom kommer du till bloggen och till webbshopen som bland annat kommer att sälja denna väsk collegetion. Förutom att jag håller på att bygga upp lagret till shopen så är det en massa skrivarbete som skall göras. Jag räknar att vara igång första eller andra veckan i februari. På återseende i morgon då är det sista dagen att delta i min Tävlingen. På tisdag är det dragning. Då får den lyckliga vinnaren välja på en biobiljett eller 200g rosa bomulls garn.

10 kommentarer:

 1. Vad spännande med tittskåpsalster! Deras pyttehet fascinerar mig alltid. Och den där tävlingen ska jag ta och kolla in nu.

  SvaraRadera
 2. Storproduktion, minsann! Spännande med allt det nya, tävling och allt! Lycka till :)

  SvaraRadera
 3. Roligt at du är med i utmaningen! Vad fina väskorna ser ut! Jag trodde de var fullstora när jag såg på bilden pch blev förvånad när jag läste att de bara var 3 cm. Det verkar hända mycket spännande saker hos dig!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är och vad spännande att öppna en egen webbshop! Att göra så små saker är extra bra, kräver både bra ögon och stort tåladmod - åtminstone för mig :-)

  SvaraRadera
 5. Kan bara önska dig lycka till i ditt strävande - hobby o arbete förenas.

  SvaraRadera
 6. Lycka till med webbshopen! Strongt av dig att starta den!

  SvaraRadera
 7. Vad mysigt att jobba med händerna. Det ser ut som du har haft en super mysig helg.

  Ha en fantastisk dag!

  SvaraRadera
 8. Lycka till med webbshop och försäljningen:-)

  SvaraRadera
 9. Så kul att starta webbshop!

  SvaraRadera
 10. Oj vad du ligger i, kreativa idéer.

  SvaraRadera