tisdag 11 oktober 2011

Vidare utveckling av processen av en tygtavlaHär kommer fortsättning på tygtavlan som jag hittade på börjad i min sypuff som jag skrev om i ett tidigare inlägg som jag kallade för ”Processen av en tygtavla”. I det inlägget hade jag påbörjat staketet av plast pärlor och lite av stenmuren av knappar. Nu är hagen färdig och det har tillkommit några får som är gjorda av beige teddytyg med broderade ben och ansikte.


        

         Här är en närbild av ett får.Här i havet kommer jag att lägga fokus nästa gång genom att eventuellt sätta dit sjöfåglar, kanske någon båt, kanske vågor. Materialet har jag inte bestämt ännu.


Huset har fått ett broderat handtag. Jag planerar att eventuellt göra gardiner och blomkrukor utanför huset och kanske en grus gång med en brevlåda. Här har jag heller inte bestämt materialet. Vidare har jag funderat om det skall bli ett kuddfodral eller en tavla att hänga på väggen. Vi får se vad det blir. Om ni är intresserade så får ni följa utvecklingen i  kommande inlägg när jag har kommit vidare på tavlan eller kuddfodralet.
2 kommentarer:

  1. Härlig påbörjad kudde eller tavla!

    SvaraRadera
  2. Tack! Roligt att du kikade in på min blogg. Jag brukar följa din blogg.

    SvaraRadera