torsdag 27 december 2012

Det blev ett tegelhus!


Minns ni höghuset jag presenterade på återbruks utmaningarna några måndagar? Det sista inlägget jag gjorde sökte jag kommentarer där du som läsare kunde lämna dina synpunkter om jag skulle ha tegel eller utan tegel på mitt höghus, se inlägget tegel eller inte var med och påverka. Kommentarerna jag fick lutade åt tegel och jag blev mycket nöjd med resultatet. Jämför bilden nedan så ser du skillnaden.

                                           

Nu är min långa tavla som är gjord av ev en brädda tillhörande av vårt förre detta staket tillsist färdig.På baksidan av skall jag bara spika i två upphängnings anordningar så jag kan hänga upp tavlan på väggen. Klockarbarns återbruksutmaning är slut. Tråkigt! Men jag funderar på att skapa en egen liknande utmaning. Skall först försöka skapa det där verktyget att lägga in inläggen på. Läs gärna hur processen gick av tavlan, En lång tavla börjar växa fram

Detta blir årets sista inlägg med nya saker. För de dagar som är kvar på 2012 tänkte göra precis som förra året. Du som var läsare även då kanske minns att jag hade en kavalkad över årets inlägg. Förra årets fokus var då "de inlägg som jag ville utveckla" I år kommer fokuset ligga på.....nja det tänker jag inte avslöja idag. Häng med i morgon så skall jag berätta :) 
God fortsättning på julen!

2 kommentarer:

  1. God fortsättning själv. Jätte fint med tegel på huset. Vill gärna se det upphängt. Roligt om du vill dra igång en egen utmaning alltid lika spännande. Jag är med om vi pratar återbruk;-)

    SvaraRadera
  2. tack Åsa! Tänkte starta med återbruk men att eventuellt att det inte bara måste vara eget pyssel för att få med andra som bara gillar att fotografera. jag har varit med på ett antal fotoblogar. Tänkte att även dessa bloggare skulle få chansen att vara med att fota återbruk med eller utan text.

    SvaraRadera