söndag 30 december 2012

Mina favoritpyssel under 2012

                                        

Den tredje och sista dagen på årets kavalkad är riktat till mig som ägare av bloggen att välja ut mina främsta favorit pyssel som jag är mest stolt över. På första plats har jag valt ut min höstduk med blad tryck i svart. Det var en duk som jag har lagt mycket tid på. Detta var ett bidrag till höst/vintens Pysselstafetten. Men jag var lite besviken att den inte uppmärksammades så mycket, se inlägget "barngardin blir höstduk".

                                    

På andra plats har jag valt min egen designade bonad gjord av olika tekniker och material. Det är också ett arbete som jag har lagt många timmar på. Detta inlägget har fått mycket uppmärksamhet av er läsare. Se inlägget "bonaden signerad och färdig". Bonaden startade jag som ett pågående projekt där ni läsare kunde följa med i processen. Se de övriga inläggen "Lappar av orange och svart i process", "lappbonaden blir inte med hjärtan", det blev blomdetaljer istället för hjärtan", "Blomman som blev en krabba", "lite pärlor gav mer effekt på bonaden." och "bonadens sista detaljer på motivet."

                          

Det tredje pysslet som jag har valt ut tillhör en helt annan kategori  så som "skapa med laminatorn/datorn". Bakgrunden är formad i ett barn ritprogram Tux paint, sen har jag hämtat havsdjur på Google. Allt har laminerats för sig och klistrat fast med en bit kartong under för att ge en 3D syn. Ramen är dekorerad med äkta föremål från havet. Detta var ett pyssel som jag även gjorde med de blivande skolbarnen på förskolan. Detta inlägget har inte väckt så mycket uppmärksamhet bland mina läsare.

                                          

De pysslet som jag har valt att lägga på fjärde plats är ett av det senaste inläggen som dock inte har fått så mycket visningar, se inlägget "dekoration av kaprifol.". Jag hade en idé som kanske inte skulle fungera. Men det lyckades tillsist :)

                           

Det sista stolta pysslet på denna kavalkad där jag har valt ut mina bästa karameller är "färgstark pappers konst". Jag hade ingen färdig bild eller plan när dessa små mini tavlor blev till utan dem bara utvecklades under processens gång. Jag har dem hängande lodrätt på vår sovrums vägg. Tavlan har vart med några veckor på 10 i topp listan på dem mest sedda inläggen.

2 kommentarer:

  1. Den där duken har jag missat, fast jag tittar in titt som tätt! Den var ju himla fin! Bonaden gillar jag också skarpt! Och tavlorna! Du tycks ju ha en oändlig kreativitet och energi. Även om jag inte kommenterar så ofta (jag har inte ens ork till det) så ska du veta att jag är här ofta och kikar på dina skapelser!
    God fortsättning på det nya året!
    Kram från Miri

    SvaraRadera
  2. Tack Miris för din värmande kommentar! Du har nog med dig själv, men roligt att höra att du ändå brukar läsa mina inlägg :)

    SvaraRadera