lördag 10 mars 2012

Höstkrans blir julkrans


I helgen gjorde jag färdigt vår dörrkrans. Kransen dekorerades med lite av varje som jag hade hemma. Det blev dock plast dekorationer så som julblommor, kottar och guldkulor. Jag hittade också ett tomteansikte av trä och lite glitter som jag virade runt.

                                

Minns ni höstkrans med oätliga svampar. Samma krans återanvände jag till julkransen. Jag byte endast dekorationer. Boxbonens blad har bleknat lite. Men jag tyckte dem var ganska ok trots att dem har hängt uppe i några månader på vår oisolerade altan. ( när jag skulle fota höstkransen var det för mörkt på altanen så kransen fick posera i köket istället).


I helgen fick jag också julstädat inne med alla tomtar och diverse julsaker. Nu är det bara granen som fattas. På altanen har bara julkransen ännu kommit upp. Detta inlägg delar jag med mig till maritjohansson helgutmaning

4 kommentarer:

  1. Tänk, här går jag varje år och längtar efter att få göra, och hänga upp, julkransen men har aldrig tänkt utanför mina vana och kommit på att göra en höst-krans! Självklart ska man göra det :) Tack! Nästa höst så!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin och personlig krans, själv har jag hängt en klase med julgransbollar på dörren, funkar också!
    Det blev visst nåt knas när du länkade hos mig, det blev din mailadress som kom upp i länklistan, så länken funkar inte, om du vill kan du gå dit och länka om igen, annars kan jag fixa det senare idag :)

    SvaraRadera