torsdag 21 mars 2013

Utställningen kommer att byggas upp med tre RADER


I slutet på förra veckan berättade jag att jag skulle ha en återbruks utställning nu på måndag den 25 mars, se inlägget om några veckor ställer jag ut. Jag fick några bra tips hur jag kunde ställa upp mina alster på köksbordet hemma för att få en känsla hur mycket som kunde få plats i glasmontern som består av två hyllor. Detta är den lägsta hyllan som är nederst. Jag har ställt upp mina återbruks alster i tre RADER. Det är tema fredag hos sinneskatten och denna veckans temat är RAD. Jag använde tema ordet i plurals form. Här ser du tre alster som jag ännu inte har presenterat på bloggen. Men dem kommer i ett kommande inlägg inom snar framtid.


Den översta hyllan i glasmontern är dubbelt så stor på höjden. Jag hade en brödlåda hemma som jag satte på köksbordet för att planera hur jag  kunde fästa tavlorna på bakgrunden och på kanterna. Pysselmani gav mig bra tips kring min kommande utställning. Det ena förslaget var det här med att pröva att ställa upp alla alsterna på köksbordet. Ett annat bra tips var att använda ett velourtyg och bygga upp med skokartonger eller böcker under tyget. I helgen skall jag leta fram om jag har den tygsorten. Till provutställningen hemma fick det bli en badhandduk som låg tillgänglig. På dessa tre rader finns det ett nytt alster som jag också kommer att presentera framöver. Nu är det bara den stora skylten jag skall tillverka och göra en tavla av den oranga plast korken som är på den låga hyllan, se fotot högst upp.

ve


10 kommentarer:

 1. Jamen då vet du ju att det kommer att funka när grejorna står på rad vid utställningen. Det blir nog bra.

  SvaraRadera
 2. Spännande med återbruks-utställning. Här har du verkligen radat upp grejorna och det är ju bra att testa allt innan det är dags :0)

  SvaraRadera
 3. Gjenbruk er bra, spennende med utstillingen. Håper den går fint.
  Ha en flott dag.
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2013/03/21/pa-rad-og-rekke/

  SvaraRadera
 4. Lycka till med utställningen! Smart att rada upp föremålen hemma först och kolla hur det blir!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt med återbruk och utställning!

  SvaraRadera
 6. Det gäller att vara påhittig och det tycker jag att du verkar vara, vad jag kan se bland dina rader med återbrukssaker du visar upp.
  Lycka till med utställningen på biblioteket! :-)

  SvaraRadera
 7. Vad smart att göra så. Jag känner igen trollen. Hur söta som helst och de luktade så gott.

  SvaraRadera
 8. det var kul. synd at jag inte kan se den tycker det är så bra med återvinning av alla slag.
  Ha en fin kväll
  Kram Meta

  SvaraRadera
 9. De där trollen är nostalgi på hög nivå :) Snyggt o smart jobbat på rad :)

  SvaraRadera