torsdag 31 juli 2014

Akvarellmålning en sommartråd för mig


Hej! Och välkommen till sommartråden som jag hoppas att ni skall upptäcka. Här får ni dela med er var/vad ni gör eller har gjort i sommar. Dela med er minst en bild och gärna lite text. Genom att lägga min länk från detta inlägget på eran blogg eller fb sida i ert inlägg till sommartråden och att ni också lägger eran länk på ert bidrag som en kommentar här nedan. Eftersom jag inte får länkverktyget att fungera. Problemet är att jag inte kommer in på mitt konto där jag har glömt både användarnamn och lösenord. Om jag skapar ett nytt konto kanske det inte går att koppla det till bloggen? Någon som vet? 

En sommartradition för mig är att måla minst 1 akvarelltavla/ sommar. I år är jag mycket sen i starten eftersom jag har haft full fokus att läka mig själv. Nu börjar jag känna mig i fas igen. Speciellt lycklig är jag över att mitt minne har återvänt :) Det är en fasa när minnet plötsligt inte fungerar. Hela vardagslivet blir kaotiskt. Jag är så tacksam för min underbara familj som har stått ut med mig och stöttat mig. Förutom alla vänner som har orkat lyssna på mig och gett mig feedback. Tack för att ni finns! Även om jag börjar komma i fas har jag lite kvar att jobba med för att helt komma tillbaks till verkligheten. Mina 4 mini tavlor är yttligare ett pågående projekt. Planen är att det skall bli kort av dem. Motiven är hämtade från mitt energi ställe, se inlägget: Min energi källa. Den stranden kallas för Röda Holmen och ligger i Onsala. Tidigare har jag haft svårt att måla utan att ha en bild framför mig. Jag har tagit foto på tre av dessa bilder från stranden. Jag har endast tittat på dem en gång för att se hur dem blev. Men när jag målade bilderna behövde jag inte ens ta upp fotografierna för bilderna fanns kvar i huvudet. Bilden med fåren är en avbild från tvärs över vår gata. Där finns en fårhage. Även den bilden kom från bildminnet där uppe i knoppen :) Summeringen av att ha tappat minnet är att jag fick något på köpet. Jag fick ett extra skarp bildminnet! Det är ju helt fantastiskt!
Fortsättning på mini tavlorna kommer i ett annat inlägg, kanske nästa torsdag eller någon annan dag framöver. Nu är det eran tur att visa vad ni har gjort/gör i sommar. Ha det så Gött! (som vi säger på göteborgska).2 kommentarer:

 1. Kul och kreativt, själv orkar jag inget alls i värmen.

  SvaraRadera
 2. Det verkar vara fortsatt strul med länkverktyget så jag lämnar mitt bidrag här...

  http://kolossaltpyssligt.wordpress.com/2014/07/31/valkommen-tillbaka/

  Ha en fortsatt trevlig sommar!!
  //Petra

  SvaraRadera