lördag 7 februari 2015

Kärlek från ovan!


Hej! Jag blev lite mer sugen på att hänga på en fotoutmaning till som är tema inriktat. Idag är det temat OVAN hos Vänner emellan. Jag kopplade genast ordet ovan till ett gammalt inlägg som jag väljer att köra i repris med lite justering. När jag tänker på ordet ovan är det himlen och allt runt omkring oss. Jag som tidigare bara har trott på gud har nu efter en traumatisk upplevelse i mitt liv känt stöd från änglarna under denna period. När allt nästan var över började jag tvivla på hjälpen som jag har fått för det är så overkligt och ingen annan som inte har upplevt de som jag har gjort kan förstå. I julas fick jag svar på min tvekan. Ett svar att detta inte har varit en dröm. 


 "I går eftermiddag kom våran första snö och hårda kyla -10 grader. I morse när jag skulle ut på hundpromenad blev jag mycket förvånad för på marken vid grinden låg det ett hjärta av snö. Jag blev varm i hela kroppen. Aldrig har jag sätt att det snöar hjärtan! En kärleks hälsning från änglarna!"

7 kommentarer:

 1. Vad fint och nästan magiskt! Man kan ju undra om inte änglarna har ett finger med i spelet! :)

  SvaraRadera
 2. En änglahälsning på en måndagsmorgon måste vara ett gott tecken!

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig Cissi det är magiskt. Någon timme efter att jag hade fotat var jag ute på samma plats för att titta på min gåva igen. Då var hjärtanet spårlöst försvunnit. Tur att jag ändå fick mitt bild bevis. När jag förstorar bilden käns hjärtat mer magiskt för det syns Ingela löv under som kunde vara en förklaring till formen.

  SvaraRadera
 4. Det där har jag aldrig varit med om heller :) så himla fint!

  SvaraRadera
 5. Ja, det måste ha varit en alldeles speciell hälsning till just en speciell människa - det är du värd, Susanne!

  SvaraRadera
 6. Så fint! En underbar liten snöhälsning :)
  Kram Maria

  SvaraRadera