söndag 15 februari 2015

Handväskor i olika modeller


Hej! Du kanske undrar vad jag skall ha alla mina miniatyr produkter som jag skapar fram. Det händer mycket spännande i mitt liv just nu. Genom min hemsida http://pysselqvinnan.se/ kommer jag i dagarna fylla på med mängder av information. Jag kan avslöja att det kommer att bli ett event med workshop med kravlöst skapande där du kommer att få göra tittskåp. Platsen kommer att vara i Shopping och Events lokaler på Daniel Petterssongatan 5, Gulheden i Göteborg: Mer info kommer i slutet av denna veckan. Miniatyrerna som du ser på bilden är en ny produktion av miniatyr väskor med i två olika färgnyanser. Eftersom dem är handgjorda finns det ingen som är en exakt kopia. Väskorna är gjorda av skinn och är ett återbruk från ett par skinnstövlar. Handtagen är färgad ståltråd och med en dekorations pärla. 


Jag passar på att visa mina tidigare handväskor och kuverväskor av skinnspill som jag köpte på en skinnkurs jag var på i slutet på sommaren. Ingen av väskorna är öppningsbara. Detta är mitt bidrag till veckans utmaning I mina händer.4 kommentarer:

 1. Men vad kul med eventet! Smart att återbruka skinnstövlar. Jag hade faktiskt undrat vad du ska med alla miniatyrer men svaret kom ju nu. Det blir säkert lyckat!

  SvaraRadera
 2. Oj vilket småttigt pillgöra! Och så kul att få användning av gamla stövlar - jag är imponerad!

  SvaraRadera
 3. Full fart i verkstan ser jag! :)
  Kul med eventet! Lycka till!

  SvaraRadera