fredag 13 mars 2015

Färgglada metall djur


                                                               Hej!

I morgon är det Annorlunda metallkurs i Guldheden i Göteborg, om du går in på länken så kan du anmäla dig på eventet sida. Men du kan också skicka ett mail till mig info@pysselqvinnan.se eller ringa 0734454981. Det är också öppet för drop in om du har glömt att anmäla dig och har vägarna förbi. Passa på nu är det ett prova på pris från 100 kr/ paket. I varje packet ingår det allt material. 


Fårets skor är inte färdig sydda ännu. På kursen kommer det att dukas upp med skålar av valfri material. Allt material som är framdukat ingår till det paket som du har betalat för. Jag tycker att det är viktigt att kunden känner inspirationen och glädjen att skapa. Och att det inte är plånboken som skall stoppa fantasin och skaparlusten.


Tre valfria metalldjur klipps med en plåtsax efter mallar eller av egen fantasi, det väljer du själv. Här finns det valmöjligheter för alla!

                                           

Förutom djuren så finns det ett annat paket att välja mellan och det är dessa blommor. Det kommer också komma till en annan överraskning som jag inte har gjort färdigt modellen till ännu. 
Blir du inspirerad? anmäl dig eller droppa in mellan 14-16 i morgon lördagen den 14 mars. För vägbeskrivning och adress gå in på länken, maila eller ring.

Kanske du just är uppbokad denna dag? Då finns det möjligheter att kursen kommer hem till dig. 
Bjud hem minst 5 vänner, du fixar fikat och PysselQvinnan kommer med material och skyddsutrustning. 

Vid dessa kurser betalar varje kursdeltagare innan kurstillfället. Just nu är det också prova på pris för denna kursform. Bonusen för dig som väljer att kursen kommer hem till dig får en gåva med 50% på kursavgiften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar