söndag 22 mars 2015

Filtade hjärtan med virkad kant

"

                                                                Hej!

Det är sista omgången på utmanigen I mina händer. Jag vill passa på att tacka för ett trevligt arrangemang från Borgmästaren kring denna utmaning som har pågått alla söndagar hela vintern 2015. Tur är att redan i morgon startar Klockarbarn en återbruksutmaning som kommer att pågå varje måndag en tid framöver. 

Mitt bidrag i dagens utmaning är en ny produkt i mitt hobbymaterial koncept. Detta är en helt egen skapad ide. Det är hjärtan som jag har nålfiltat med två olika oranga ullfibrer med en avslutande virkad kant som en kontur runt hjärtarna. Det blev tre olika storlekar och former på hjärtarna. Dem kommer jag att sälja i 3 pack i webbshopen som kommer att öppna i veckan. Det kommer att läggas in varor i shoppen successivt efter vad jag hinner med. Det är inte bara att stoppa in. Det skall fotas, skrivas, mätas, prissättas och beskrivas. Detta var för mig en helt ny kunskap om en webbutik. jag trodde att det var väl bara att fota och sätta pris och klistra in.

"När jag nålfiltade denna omgång kom jag att tänka på en information som jag har läst kring filternålar. Köp gärna hem två uppsättningar för nålarna går lätt av". Konstigt tänkte jag under tiden jag filtade 
hur kan dessa nålar gå av dem ser ju rätt grova ut. Pow, så brast nålen! På med nästa nål och på 2 sekunder gick denna också av. Va! vad gjorde jag för fel? var det mina tankars fel? Så idag måsten jag köpa nya. Jag har nu bara en nål kvar eftersom jag inte lyssnade på det goda rådet.

2 kommentarer:

  1. Lustigt det där med filtnålar, exakt samma sak har hänt mig "Hur kan dessa....." pjong... Rolig idé med virkad kant på filtade hjärtan. Att blanda olika nyanser blir ofta fint tycker jag, precis som här.

    SvaraRadera
  2. Lycka till med med webbutiken! Det är så kul att du varit med i utmaningen. Tack för tipset om Klockarbarns utmaning. Ha en fin kväll!

    SvaraRadera