tisdag 16 juni 2015

Återbruka färg

                                                           Hej!

Kan man återbruka färg? De gjorde jag igår när jag packade upp min skaparväska efter helgens uppdrag. Det gick mycket färg åt när 20 barn målade toalettrulle modellerna som jag hade skapat, se inlägget: En uppskattad barnaktivetet. Flera burkar hade slattar kvar. Med hjälp av lite vitt och mörkbrun färg och slattarna i olika färger exprimenterade jag ihop nya färgnyanser och gjorde samtidigt fyllda flaskor till nästa uppdrag med företaget.


När jag har mina kurser eller workshop använder jag alltid återbruksskålar till färg eller klister. Ni kanske ser vad jag har använt för material? Det är äggkartonger. Det är mycket praktiskt bara att slänga efter användning. Färgflaskorna som ni ser på bilden ovan är i lagom storlek för barnen att själva hälla upp i dem lagom stora äggkartongskålarna. 
Idag är det andra dagen på #Företagarensbloggutmaning. Utmaningen har ett eget forum på Fb där deltagarna får information från Linda Hernestal Da Silva och där lägger vi också in en kort presentation om sitt företag. Det är många spännande personer att lära känna i utmaningen. Gruppen har nu ökat från 15 deltagare till 25 deltagare. Men nu är det anmälnings stopp. Det blir många nya vänner en del har jag träffat innan och några har jag bara sätt på nätverksgrupperna online. För det kommer att bli mycket nätverkande i utmaningen online. 
1 kommentar:

  1. Smart återanvändning av färg! Det ska bli så kul att lära känna alla deltagare i utmaningen

    SvaraRadera