torsdag 1 oktober 2015

Nya tider!

Hej!

Nu har det hänt! Mitt företag har nu fått en egen blogg den når du via hemsidan PysselQvinnan.se. Bloggen heter PysselQvinnans blogg. Denna bloggen har fått tillbaka sitt ursprungsnamn SusannesBlogg. Bloggen kommer i fortsättningen också att fokusera på min privata bloggande som jag hade innan jag blev företagare. 

Varför?

Jo, för att jag kände mer och mer att det var svårt att vara personlig och samtidig professionell. Framför allt blev det svårt att skriva om trädgården när jag driver en hantverks verksamhet. Det gjorde att jag tillslut tappade lusten att blogga. Jag som älskade att blogga tidigare.... 

Förra året bloggade jag varje dag. Jag var så effektiv och jag höll på med det ena projektet efter det andra eller snarare jag hade många på G samtidigt. Det är ju lite mig förstås men den stora anledningen var att detta var min terapi lika så bloggen. I ett tidigare inlägg som du kan läsa här där jag berättade vad som hände förra våren. Nu är jag tillbaka igen med nya krafter. Jag blev av med mitt jobb som heltids anställning i förskolan. Men det är inget jag sörjer över utan jag har aldrig mått så bra som jag gör nu! Jag stor trivs med mitt nya liv med 3 olika jobb, där jag kan styra mitt arbetsschema själv. Frihetskänslan är viktigt för välmående och det är prio 1 numera.2 kommentarer:

  1. Så härligt att du trivs med ditt nya liv. Friheten att själv kunna styra över sin tid har jag också alltid ansett vara viktigare än en stadig lön. Alltför många sitter fast på jobb där dom vantrivs, eller stannar kvar på en fast anställning för att det ändå är en trygghet, fastän dom skulle vilja göra nåt annat. Man vågar inte säga upp sig för man oroar sig för ekonomin, och "vad ska folk säga?" I såna fall kan det vara en ren välsignelse att bli uppsagd - då tvingas man ta det där steget man inte vågade, och upptäcka att förändring innebär möjligheter och inte nödvändigtvis är något negativt, snarare tvärtom.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Miris! för din värmande kommentar <3

      Radera