tisdag 20 maj 2014

Ett broderat armband av en tröja


När min bruna favorit tröja fick fläckar som inte gick bort i tvätten bestämde jag mig för att den skulle klippas sönder till 1 centimeters remsor och användas vid ett annat tillfälle. När jag hade klippt sönder ena armen på tröjan valde jag bort den hårda udden på armslutet. När jag då höll i denna cirkel började tankarna spinna i huvudet. Då kom jag på ett nytt användningsområde för armudden. Detta skulle bli ett annorlunda armband. Ett armband som jag inte tidigare har skådat :). Jag tog då fram garn och nål och började sy olika brodyr stygn. Rosa och brunt är en fin kombination tycker jag. Så armbandet som är under process just nu ser ut så här för tillfälligt. En vidare plan är inte framtagen ännu, utvecklingen kommer oftast när jag sitter och syr.


I en närmare bild med hela armbandslängden ser projektet och stygnen ut så här. Detta blir mitt bidrag till Klockarbarns återbruksutmaning och till dagens symöte.


1 kommentar:

  1. Ja, tänk att det kan bli något av ingenting! Undras hur många såna där kanter jag kasserat utan att tänka. Jag gillar också kombinationen brunt och rosa.

    SvaraRadera