torsdag 3 november 2011

Exklusivt tittakåpHär visar jag yttliggare ett personligt tittskåp som mina svärföräldrar Ragnhild och Reggie har fått i present. Eftersom det var en present som jag tillverkade kostat jag på skåpet mera genom att köpa flera miniatyr föremål. Miniatyr föremålen är dyra att köpa, för bara en stol kostar mellan 20-30 kronor. Det som jag inte har köpt i skåpet är golv lampan som är en dockskåps möbel. Den är från mitt dockskåp som jag hade när jag var barn. Tidningarna har jag gjort själv i papper och de tavlor som inte har några tjocka ramar. Det är bilder som jag har klippt ut från en tidningar.

3 kommentarer:

 1. Hej Susanne!
  Nu har jag äntligen tagit mig tid att hitta din blogg; och vad är det första jag ser; Ra:s och Re:s vackra tittskåp som jag väl känner igen. Vårt fina tittskåp som vi har fått av dig pryder verkligen sin plats!
  Varma kramar från Helena i Krokslätt

  SvaraRadera
 2. Tack Helena! Vad överaskad jag blev att du hade hittat mig. Det är knappt att jag minns att ni också hade fått ett tittskåp. Minnet är kort! Undrar om ni fick det i bröllopspresent? Jag minns inte ens vad det var för något i skåpet? Vi borde kanske göra en på hälsning hos er. Jag skall säga det till Magnus. Ha det bra! Susanne

  SvaraRadera
 3. Ni är mycket välkomna hem till oss!!
  Tittskåpet är som ett litet vardagsrum med två inbjudande fåtöljer, ett litet bord med en vas med blommor. Du har målat två dörrar och en grå TV av märket Philips. På väggen hänger en miniatyrbild på Th och mig från vårt bröllop, så ja, det var en mycket uppskattad bröllopspresent.
  Kom och titta på tittskåpet :-) KRAM Helena

  SvaraRadera