onsdag 21 mars 2012

Fyndet i linneskåpetI helgen när jag skulle ta fram mina gardiner till alla fönster för att få vårkänsla. Då upptäckte jag vilken röra det hade blivit i linneskåpet. Så det blev att röja istället för att stryka alla gardiner. Jag var sysselsatt i flera timmar. Men tillslut när jag var färdig blev jag så nöjd och så fint det blev.När jag röjde ur skåpet blev det tre högar med olika tankar eller planer. Den första högen är gardinerna som jag kommer att sätta upp innan påsk för att få vårstämning.Här är en annan hög som jag planerar att stoppa ner i säcken för resttyger. Det blir tyger som jag kommer att använda i andra projekt. Det är gardiner som jag har tröttnat på.


                  Den sista högen består av två stora gardiner som jag skall klippa till paradgardiner.


Längst in i linneskåpet gjorde jag ett stort fynd. Jag hittade ansiktena som har letat efter länge. Dessa ansikten sätts fast i en rund grytlapp som man virkar och har som prydnad i köket. Ansiktsgrytlapp tillhör ett av mina populäraste inlägg på bloggen. Följ länken till inlägget:http://haggalen.blogspot.se/2011/10/virkade-grytlappar-med-ansikte.html 

Dessa ansikten har dock inget riktigt hår. Jag fick en kommentar för länge sedan från en läsare som var intresserad av att köpa en ansiktes grytlapp. Då fick jag ge beskedet att jag inte kunde få tag i dessa ansikten. Men om du fortfarande brukar kika in på min blogg eller om någon annan är intresserad så kan jag göra fyra och sälja.


1 kommentar:

  1. Coolt med ansiktsgrytlappar - har aldrig sett förr ;)

    SvaraRadera