lördag 24 november 2012

bakgrunden till en ny skapad ettikett

                               
          (Bilden är hämtad från http://www.bokmania.net/2011/04/vad-jag-tanker-pa-nar-jag-tanker-pa.html )

Gårdagen inlägg Förändra den färglösa naturen var för mig skriven på ett mer filosofiskt plan. Det var ett inlägg som fick mig att växa av alla era underbara kommentarer. Det känns som en utveckling i mitt blogg skrivande. På senare tid har jag mest delat beskrivande texter och dokumentation. Där har jag beskrivit mina kreativa skapar aktiviteter av olika slag. Det har också varit många inlägg som har kopplats till olika utmaningar för att få mer publicitet  Emellanåt har jag känt "vem är det jag skapar olika saker för". Är det för att platsa in i något tema i en utmaning eller skapar jag saker för att det är kul eller har det blivit ett MÅSTE.
Denna veckan har jag fokuserat mycket kring att stanna upp och tänka "vad vill jag" vad vill jag uppnå" med livet, jobbet, privat livet, mitt liv på jorden, min hobby, som medmänniska. Alla behöver någon gång stanna upp i detta stressiga samhälle och tänka efter.

Gårdagens inlägg väckte nya tankar inom mig som jag vill dela med mig till er. Det kommer jag att göra med en nystartad etikett som jag har valt att kala "Tankar och funderingar". Den etikettens innehåll kopplar jag till detta ordmoln som jag hittade i mitt sök ord "tankar och funderingar". Gårdagen inlägg och detta inlägg stoppar jag in i den mappen.

                                                           Min bilder

Tidigare har jag delat bitar av mitt liv som betyder mycket för mig. Det första jag började dela av mig själv var mitt handikapp som jag har kämpat med för att komma ditt jag är i dag. Ett handikapp som tyvärr aldrig försvinner helt. Men som ändå går att leva med om personen blir accepterad och att omgivningen har förståelse. Läs etiketten "Att leva med dyslexi", starta med första inlägget i serien Mina första skolårar med mitt handikapp.

                                   

Jag har också delat med mig hur fantastiskt det var att få tillbaka mina ungdomskompisar som jag inte hade haft kontakt med på 20-25 år. När vi tillslut träffade varandra var vi lyckliga, men så hände det något tråkigt... Läs etiketten "Mina vänner" med start från första inlägget Brevvänner och Herreys nya vänner

1 kommentar:

  1. Det är glädjande att läsa det du skriver. Du har roliga, fina idéer som inspirerar mig. Tack! Att stanna till och tänka efter borde alla göra:-)

    SvaraRadera