torsdag 17 januari 2013

Så startade jag och här är jag nu

                                               

Dagens inlägg är en TILLBAKA blick hur Susannesblogg startade juni 2011. Det som får mina tankar kring att blicka TILLBAKA är sinneskattens tema fredag som denna veckan har fokuset på ordet TILLBAKA. Jag är alltid så pirrig när jag skall starta något nytt. Det tar tid att lära men det är ju det som är så intressant. I början av min karriär bestod mina problem av att få in fotona på ett bra sätt och texten. Det tog sin tid innan jag fick i hop det som passade mig bäst. Det första året växlade jag bakgrund lika ofta som jag ändrade frisyrer. Tillslut hittar jag mig själv och mitt eget sätt att blogga efter att ha inspireras av mina följare. Jag startade att blogga för att komma igång med ett nytt sätt att tänka, som skulle hjälpa mig i en ny arbetsuppgift på jobbet. Den nya arbetsuppgiften var att dokumentera med bild och text. Samtidigt startade jag upp ett nytt intresse som var att driva upp olika växter. Jag startade med min tomatodling. Jag glömmer aldrig den sommaren då min altan förvandlades till en djungel :), se inlägget uppdatering om min tomatodling.

                                             

Bloggen har get mig så otroligt mycket ny kunskap och inspiration. Från att vara en osäker bloggare med 10 läsare om dagen, är jag i dag en veteran med över 100 läsare per dag. Sedan två veckor tillbaka har jag startat en egen utmaning  Utmaningen får mig att känna mig som en chef över ett stort projekt i flera veckor framöver. Välkommen att delta! utmaning med återbruk


9 kommentarer:

 1. Just ja, den utmaningen läste jag ju om och tänkte att jag skulle vara med, nu har jag bokmärkat den så jag inte ska glömma. Det gäller bara att komma på något återbruks-tips.

  SvaraRadera
 2. Det var ju fina erfarenheter att blicka tillbaka på och som hänger med än.

  SvaraRadera
 3. Ja det är alltid trevande i början med nytt, men snart så är man varm i kläderna så att säga! :-)

  och det där med återbruk verkar intressant får se hur jag gör,,,,har så mycket hantverkande för mig för min huvudsakliga blogg är ju min hantverksblogg ;-))

  http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera
 4. Jag älskar tomatodlingar och detta låter helt fantastiskt!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Ibland ska man blicka tillbaka och andra gånger gäller det att se framåt!

  SvaraRadera
 6. Ja, vad mycket bloggandet ger egentligen! Både inspiration och kunskap, värme och vänskap! Jag har börjat ta mycket mer foton sedan jag började blogga, och mer foton på detaljer och vardagligheter.

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att få läsa lite historia. Det är så lätt att man bara susar förbi en blogg och ser en bild. Inte alltid man har tid att skrolla bakåt ...

  SvaraRadera
 8. Roligt att höra din historia. För mig är det inga problem att återbruka utan att välja vad jag ska visa:-) Val ångest:-)Tack för att du vill hålla utmaning i framtiden är det min tur;-)

  SvaraRadera
 9. Vad spännande, och återbruk det gillar jag!

  SvaraRadera