söndag 10 februari 2013

Utmaningen med återbruk nr 6 - Miniväska under process


I förra veckans utmaning nr 5 blev det av en slump att jag bidrog med 3 inlägg. Vilket är helt ok. Varför det blev så berodde på att jag ville göra lite reklam i andra utmaningar i veckan för att jaga mer deltagare. Och jag lyckades fånga Nattugglansgarnpasar hos Husmorsskolans symöte. Välkommen Nattugglan! Roligt att du vill delta.

Mitt bidrag denna veckan kom till av en slump den med :) Det var tack vare min bästa kompis Carina som besökte mig över helgen. Jag höll på att klippa ner några tomma bag in box förpackningar till material, bland annat sparade jag plasthandtagen. Jag har funderat ett tag vad som kan göras med dessa handtag. Men det har inte kläckts någon idé från Carina satt o vände och vred på fyra handtag som jag hade klippt bort. Det var då Carina sa att dem kunde fungera som handtag på en miniväska. Kanske till en barnhand eller till ett blom arrangemang. Min son kom in med reklamen och jag fick tag i ett blad med lite tjockare papper som det kanske skulle kunna formas till en väska. Till en modell i alla fall.


Jag började genast vika bladet och forma. En stadig botten blev till aven bit  kartong från samma förpackning. Jag gjorde lagom hål till handtaget. Botten och ena lågsidan limmade jag med limpistolen.


För att göra väskan lite vidare upptill klippte jag sidorna. Det blev då en fin form på väskan. Detta blir ett bidrag under process. Eftersom jag inte hann att slutföra min väska innan utmanings dagen kom, blir det ett bidrag under process där fortsättningen följer nästa vecka. Eftersom jag tänker använda min miniväska till blom arrangemang vill jag ha en vackrare utsida på väska. Också vill jag även visa hur det ser ut med innehållet. Jag vill dessutom visa alla er som vill delta i min utmaning att det är helt okay att delta med ett bidrag i process. Nu är jag nyfiken vad ni har att visa upp denna veckan.


6 kommentarer:

 1. vilken bra idé!
  ska du använda tyg? eller decoupage teknik med servetter? jag är nyfiken!!!!

  SvaraRadera
 2. javisst är det kul att va med.. bara det skulle funka med det jag sätter in..hmmmJag skriver återbruk först...sen min mailadress..o sist nattugglan men inget syns ju där det skall va under simply linked....ha det bra!!!

  SvaraRadera
 3. Har försökt lägga upp mitt bidrag hos dig två gånger nu, men den dyker inte upp... Är det fler som har den oturen som jag, att bidraget inte vill fastna tro?

  SvaraRadera
 4. vad tråkigt men lägg in.din länk med endast titeln

  SvaraRadera
 5. Om det inte fungerar lägg din länk o uppgifter i kommentaren här så fixar jag in den. Nattugglan hade samma problem. lycka till!

  SvaraRadera
 6. http://krajamaria.blogspot.se/2013/02/skjorta-blir-kjol.html
  Mitt bidrag den här veckan.

  SvaraRadera