söndag 17 februari 2013

Utmaningen med återbruk nr 7 - Mini väskan är inte klädd i en diskhandduk


Så har det blivit dax för min näst sista utmaning för denna om gång. Tiden har verkligen sprungit iväg.....
Har funderat fram och tillbaka om jag skall förlänga utmaningen. Men kommit fram till att jag behöver en paus. För att kunna känna mig kravlös en tid framöver. Men jag lovar det kommer snart en ny omgång med utmaning i form av återbruk. Nu hoppas jag att det finns andra som är sugena på att ta över med någon form av återbruksutmaning när jag stänger igen min. Det har inte varit jobbigt att hålla i utmaningen. Det största kravet har ändå varit att ha ett projekt färdigt eller halvfärdigt till söndag kväll. I början hade jag också problem med länk verktyget. men det fixade jag till andra omgången.

Mitt bidrag denna veckan blir en fortsättning på förra veckans bidrag. Förra veckan skapade jag en mini väska av reklampapper i tunn kartong (A4) och ett handtag från en bag in box förpackning,se förra veckans inlägg: utmaningen-med-aterbruk-nr-6-minivaska.. Jag fick en kommentar av Gloria om jag skulle använda tyg eller servetter. Det blev en servett. En väldigt speciell servett som ser ut som en gammaldags handduk med signerad brodyr. När jag stöter på annorlunda servetter i butikerna brukar jag köpa dem. Jag använde pappers lim till att sätta fast servetten med.


Det ser precis ut som jag har klätt kartong väskan med en kökshandduk. Eller vad tycker du? Det är en small och hög väska får se vad det går att sätta i den. Dessutom är den ostadig.


Det fick bli min konstgjorda november kaktus som har böjbara grenar. Jag piffade upp korgen med två röda knappar på höger sidan fram. Fortfarande lite ostadig så den får luta sig lite på fönsterkarmen. Nöjd blev jag med resultatet av mini väskan. Nu är jag mycket nyfiken vad ni har skapat denna veckan med återbruk. Lägg er länk(endast länk namnet) på första raden i länkverktyget. Den andra raden skriver du mail adress och tredje raden din blogg adress. Om det inte fungerar lägg din länk i kommentar fältet så fixar jag in den Lycka Till!!


4 kommentarer:

 1. Kul med utmaning! Hoppas någon tar upp bollen.

  SvaraRadera
 2. Gillar knapparna på väskan. Blev fint med blomman i och de ser verkligen ut som en handduk:-) Tack för att du ordnar utmaningen de blir så mycket roligare när man får inspiration av varandra.

  SvaraRadera
 3. Ja, fint det blev med blomman i din väska!
  När jag använder den tekniken (decoupage) brukar jag blanda trälim och vatten som jag sedan penslar på hela föremålet innan jag sätter på servett, papper eller tyg. Har du provat det? (eller färdigt decoupage-lim?)

  SvaraRadera
 4. Servetten ser ut som tyg!
  hittade en tutorial om decoupage från panduro:
  http://www.youtube.com/watch?v=wYhuPTPYjYw

  SvaraRadera