tisdag 9 september 2014

Kudde av en stor mormorsruta av restgarner


Hej! Jag tänkte försöka få ihop några rader medan värktabletterna fortfarande fyller sin funktion. Såret efter operationen håller på att läka ihop och det gör ruskigt ont!! Det är inte många steg per dag som jag orkar ta så det gäller att tänka mig för vad som åker in i matintaget. Annars lär min viktkurva stiga rakt uppåt. Nu har jag i alla fall orkat hålla ögonlocken uppe för att ägna mig åt min skapande hobby. Det blir mycket göra färdig projekt. Här ser du ett som har varit en följetong i form av ett processarbete på bloggen, se inläggen:


Eftersom det inte fanns tillräckligt med garn till en virkad baksida valde jag att bara göra en virkad fram sida och en tyg baksida. Jag valde dessutom att "halvfuska" eller vad man kan kalla det för. Jag hade en befintlig kudde i mörkbrun plysch. Jag piffade upp den genom att sy på min virkade framsida. Till det använde jag det vita garnet och en tjock nål och sydde stygn upp och ner. Mycket enkelt och snabbt gick det! Detta blir mitt bidrag till dagens Symöte hos Husmorsskolans blogg.


5 kommentarer:

 1. Mormors rutor kan man nog aldrig få för många av , fin kudde.

  SvaraRadera
 2. Wow! Den kudden gillar jag skarpt! Den idén tar jag med mig! Nu ska jag kolla vidare på din blogg. Här tror jag att jag kommer hitta massor av inspiration. Tack!

  SvaraRadera
 3. Snyggt garn du valt till kudden, super fin.

  SvaraRadera
 4. Tjusig!
  Är ju perfekt att använda befintlig kudde såhär! Framförallt när färgerna stämmer så bra!
  Krya på dig!

  SvaraRadera