tisdag 13 januari 2015

Ena delen på väskan är färdig


Hej! I går var det namnbyte på bloggen. Det firar jag med en tävling med fina priser. Följ länken för att delta i Tävlingen. Det närmar sig sista inlämningsdag för att delta den sista omgången i ufo-cyberjunta. Väskan blev inte färdig utan har en bit kvar. Här är fram eller baksida. Funderar just på om det finns en fram och baksida på en väska? Det som har hänt sedan du såg den senast är att den stora jeans fickan är färdig broderad. På mitten av den stora jeansfickan sydde jag fast "garn konst" med vitt ullgarn. Om du inte har hängt med gå in på länken här, Inspirationen till "garn konsten" fick jag när jag var på stan med min kompis Birgitta. För Birgitta hade en jacka med "garn konst" som dekoration. Ordet "garn konst" är något jag själv har kommit på. 


Det jag också har hunnit med sedan sist är det påsydda fodret i väskan. Fortsättning följer... Innan jul satt jag mycket vid symaskinen. Under jul har jag skapat andra saker mycket miniatyrer som du har kunnat se i mina senaste inlägg. Detta blir också ett passande inlägg till dagens Symöte.
2 kommentarer:

  1. Den kommer nog bli läcker när den är färdig , hoppas vi får se resultatet.

    SvaraRadera
  2. Vi får väl se väskan färdig så småningom?? Två framsidor tycker jag mig nog kunna se på din väska! Tack för ditt flit och din medverkan i cyberjuntan Susanne!

    SvaraRadera