söndag 1 februari 2015

Pälsmössor och paket


Hej! Det är tid för en ny Helgutmaning. Mina miniatyr mössor av filmjölkspakets plastkorkar och äkta gotländska fårull och annan päls, har jag knåpat med i helgen. När jag i veckan och fyndade kläder på rea på rea priser fick jag med mig idéen till mössställen. Jag fick fundera kring hur jag skulle få ihop dessa ställ. Materialet till ställen är: en mutter, spik och tidningspapper med min skaparlera som jag använder till de flesta miniatyrer som jag har tillverkat. Sedan blev det lite minipaket också gjorda av glitterpapper. Paketen är dekorerade med min egna gjorda mini roset. Mössorna och paketen kommer att säljas på min webbshop som håller på att byggas upp på min hemsidan http://pysselqvinnan.se/. Det har varit mycket jobb för mina händer även denna helgen. Ett passande inlägg att bidra med till veckan I mina händer.


6 kommentarer:

 1. Ja, du har verkligen varit i farten. Innovativt med hattställen. Det är så roligt att jobba med äkta ull, luktar så gott också. Bra tips du gav på lera. Nästa gång det är lerdags är det definitivt den jag ska prova. Tack för att du är med i utmaningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Din utmaning är mycket trevlig. Jag kan dock inte hålla med dig om att ull luktar gott! Jag sitter med en klänypa för näsan under arbetets gång ;)

   Radera
  2. Kör ni möjligtvis med olika ull? Tvättad och otvättad? Jag har kört med båda och håller med er båda :-)

   Radera
 2. Vad roligt med hemsidan! Den är jättefin. Lycka till med den =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Roligt att du kikade in på den :)

   Radera
 3. Coolt med korkar som bas och hattställen gillade jag också. Finurligt.

  SvaraRadera