söndag 8 mars 2015

En helg att minnas

  

                                                        Hej!

Helgen har jag varit på äventyr med mitt nystartade företag "PysselQvinnan". Affärsresan i Strömstads spa ordnades av nätverket Qoola Qvinnor. Så här såg framsidan ut av spa hotellet.                            Rummen var helt fantastiska både med havsutsikten och inredningen.


                                              

Det var affärsmässa där alla standard medlemmar får chans att ställa ut och sälja sina produkter. På de flesta borden lottades det ut någon produkt. För att delta i utlottningen skulle vi andra företagare lägga vårt visitkort i en skål som fanns på de företagsborden. Senare under middagen var lottdragningen. Jag som aldrig vinner hade en ruskig tur :) Först vann jag ett fint färgsprakande armband av stenar från Dag och natt. Veronica Berg som är på bilden är återförsäljare och hon har också två egna företag Tjejkväll och Hemsideverkstaden. Det är Veronica som har gjort min hemsida PysselQvinnan.se och lärt mig allt om hur jag skall sköta mitt nya verktyg och webbshopen.


Bara några minuter efter att jag hade tagit emot mitt första pris, vann jag igen!
Jag vann 8 veckors kurs med coaching med viktminskning online med produkter från Isodieten. Jag var inne på länken och läste vad den dieten och programmet innebar. Äta 5 mål om dagen med naturliga råvaror. Detta passar mig perfekt!

                         

Kvällen avslutades med ett en föreläsning/konsert med den fantastiska duktiga sångerskan Jessica Falk som skriver sina egna låtar.


3 kommentarer:

  1. Grattis till vinsterna, från en som också aldrig brukar ha tur i lotterier :). Det ser ut som en riktigt trevlig helg.

    SvaraRadera
  2. Hej Susanne, tack för fint blogginlägg om vår härliga weekend. Så glad att du var med! Vi gör om det snart igen hoppas jag! Goa hälsningar, Siv

    SvaraRadera
  3. Grattis till en lyckad helg =) Alltid roligt att vinna och bli överraskad! Härliga vinster dessutom. Ha en bra vecka.

    SvaraRadera