söndag 8 mars 2015

Grattis Barbie på 56 års dagen!

                                                  

                                                                     Hej!

Jag fick en kommentar idag från företaget Salito med en upplysning om Barbies födelsedag. Detta måste vi fira. Så här skriver Ulrika från Salito på sin blogg sida.
"Den 9:e mars är det 56 år sedan Barbiedockan “föddes”. Detta skedde 1959 på den amerikanska leksaksmässan där Ruth Handlers skapelse visades upp för första gången. Handler uppkallade dockan efter sin dotter som även stått för inspirationen. Dottern Barbara gav sina klippdockor vuxna roller i sin lek i en tid då endast bebisdockor fanns att köpa. Med Barbie kunde man byta kläder, stilar och accessoarer".Salito driver en webbutik dem säljer Barbie tillbehör och andra barn produkter. Var med oss och fira genom att beställa produkter från webbutiken.

                                        

                             

Barbie soffan och alla kläder som jag har visat upp i detta inlägget är hämtat från min blogg. I dessa inlägg finns mönster att hämta gratis, gå in på fliken "Barbiekläder".  Eftersom jag har varit borta på en weekend resa med mitt företag så har jag inte hunnit med att skapa något nytt I mina händer denna veckan. Men jag vill ändå delta. Jag valde därför ett göra ett ny gammalt inslag och samtidigt hylla den fantastiska dockans 56 åriga födelsedag. Grattis Barbie!!

1 kommentar:

  1. Bra gjort att sy till en så liten docka. Det är ju enormt pilligt med så små saker. Men du gillar ju miniatyrer som vi sett tidigare så jag kan tänka mig att du har det tålamodet.

    SvaraRadera