måndag 6 juli 2015

Planering av ny kurs till hösten

Hej!

Juli månad har anlänt vilket betyder att många har startat sin semester. Det är ganska lugnt på kursfronten för min del. Jag kan inte säga att det har varit så stressigt efter midsommar heller. Detta har jag varit medveten om för det känns som att halva Sverige stannar upp i Juli månad. Bara för det inte pågår några kurser för tillfälligt så betyder det inte att mitt företag har semester. För nu passar jag på att jobba med produktionen av nya produkter, kursmaterial, slutföra påbörjade projekt och planera nya kurser. Jag kan avslöja en ny kurs som startar i slutet på augusti. Grundmaterialet är färgglada plastpåsar. Tillbehör färgad ståltråd, pärlor, pipprensare, blomtejp m.m. Alla mina kurser är egen produktion och materialet är egen design. Mer om kursen kommer senare i sommar. Jag planerar också att utveckla metallkursen med möjligheter att göra blad till blommorna, en ny barnaktivitet för barn i skolåldern, glasmålningen kommer också att utvecklas.

Jag kommer att ha prova på aktiviteter i höst på Foorm i Fjärås som ligger i Kungsbacka och den 19 september är jag på Skårsgård. Välkommen att träffa mig där! 


Medan jag planerar och producerar skriver jag även manus till filmklipp med pysselidéer och experiment. Förra veckan delade jag en film med en urkass vinkel där jag inte hade ögonkontakt med er utan jag tittade ner. Detta berodde på att jag filmade från mobilen själv. Jag fick råd och tips att köpa mig detta stativet. Nu kommer jag att spela in nya avsnitt av ull experimentet, även första delen kommer att spelas in på nytt. Håll utkik efter de nya kurserna som kommer att lägga ut i början i mitten på augusti, i webbshopen fylls lagret på. Alla nyheter hittar ni via min hemsida Pysselqvinnan.se 

1 kommentar: