onsdag 11 juli 2012

Följ med mig hem, (temat-Hemvägen)

Fotoutmaningen tema idag är Hemvägen. Utmaningen hittar du på:http://stickamera.se/blogg/2012/07/07/fotoutmaningen/

Jag har valt att visa upp den mysigaste delen av min hemväg. Det är den sista backen och det är träden på båda sidorna längst vägen som formar sig som en tunnel där taket inte riktigt är slutet. Ibland kommer ekorrarna och skuttar lätt från ena sidan upp till andra sidan vägen. Men tyvärr inte när min kamera är framme.


Vi har nu kommit ner från backen och på höger sida om vårt hus bor våra grannar som alltid brukar stå och bräka när min man Magnus klipper gräset. Det är deras sätt att tigga nyklippt gräs som är favoriten.


Ni som har varit inne och kikat på mina målade prylar har säker sett vår brevlåda som skulle behöva en uppfrächning. Om inte följ länken: målad-brevlada.


Så var vi framme vid grinden. Du kan skymta en bit av vårt hus i bakgrunden. Vårt staket är 1.20 högt vilket betyder att Pepper kan gå in och ut som han vill när vi har ytterdörren uppställd. Vi behöver aldrig vara rädd att han hoppar över staketet. En annan fördel är att även råddjuren inte kommer in och knycker våra blommor. Därför har jag planterat mängder av tulpaner och krokusar som är råddjurens favorit blommor. Se inlägget: krokusar-och-raddjur.

3 kommentarer:

 1. Kjempekoslig å titte innom deg!
  Flott brevlåda :)

  SvaraRadera
 2. Grönt! Å lådan ser ut att varit med ett tag. =)

  SvaraRadera
 3. Vilken härligt grön och lummig väg du har hem. Det är alldeles fantastiskt att bo på landet under sommartid ;)

  SvaraRadera