torsdag 8 augusti 2013

Ljuset som blev ÖVER


När jag och min brors dotter Anna hade en pysseldag under min semester började Anna att måla med vit ljusfärg på detta ljuset. Det är svårt att måla med ljusfärger. Det gjorde att resultatet blev inte vad Anna hade förväntat sig. Därför blev ljuset bara ÖVER efter pysseldagens slut. Lite kladd i ena sidan på ljuset går fixa till genom att göra lite kladd i på nästa sida och fortsätta med mer kladd och färg. Resultatet blev ett konstnärligt ljus som jag tycker blev enormt läcker! Eller hur? sinneskattens fredagsutmaning är tillbaka efter sitt semesteruppehåll med temat ÖVER. Det var ett tag sedan jag deltog i utmaningen så det känns extra roligt att kunna dela med sig av dagens inlägg.


Ljusfärgerna är spännande för när färgen har torkat ser dem inte riktigt ut som när färgen målades på. Vad kom guldglittret ifrån? Från början såg glitterfärgen ut som klister streck. Snyggt var ljuset då, men snyggare blev det sen!


                                              Sats ljuspennor 5 st
Ljusfärgerna köpte jag på Pandurohobby jag valde att köpa en förpackning med 5 för 199 kr. Jag önskar att det fanns fler färger att välja på. 

8 kommentarer:

 1. Vad fin och snyggt ljuset blev!
  HA en fin fredag!

  SvaraRadera
 2. Så läckert det blev :)

  http://budapestcityphoto.wordpress.com/2013/08/08/20-august/

  SvaraRadera
 3. Så kreativt, tror inte jag skulle vilja tända det ljuset. :)

  SvaraRadera
 4. Ljusfärg är inte lätt men ljuset är kanonfint. Jag tänkte att det vara det enda som var kvar, alltså över. Duktig konstnär.

  SvaraRadera
 5. Lekkert lys. Godt hun ikke ga seg før arbeidet var over.
  Ha en deilig dag. :)
  Mormor

  http://www.starbear.no/mormor/2013/08/09/over/

  SvaraRadera
 6. Vilken spännande hobby! Har aldrig ens hört talas om ljusfärg... Det blev riktigt läckert!

  SvaraRadera
 7. Så fint det blev. Jag visste inte att detta fanns.

  SvaraRadera