söndag 20 oktober 2013

Dags för ny återbruks utställnning


Varje söndag efter klockan 18 kan dem som vill delta i Marit Johansson Helgutmaning. Vissa helgen lottas det ut fina priser. Denna helgen är prisfri, men det är alltid trevlig att dela med sig några bilder med text till ändå. I dag vill jag dela min utställning som finns att beskådan i 4 veckor framöver på Onsala bibliotek.

Öppettider

Måndag 16.00-20.00
Tisdag 12.00-20.00
Onsdag 12.00-16.00
Torsdag 12.00-20.00  
Lördag
10-00-14-00
Det var ungefär ½ år sedan jag hade min första utställning. Några av skapelserna har fått följa med i denna utställningen också, se inlägget Min första utställning Förra utställning innehöll påsk pynt. Denna utställningen innehåller istället några Halloween pynt. Alla saker som jag har tillverkat själv är av olika återvinnings material. I inlägget från min första utställning finns länkar kopplade till de olika produkterna som jag har skapat. Jag gör detsamma med denna utställning. Främst för er som besöker utställningen som kanske också är intresserad att köpa något. Ni som inte har möjligheter att besöka utställningen av olika anledningar kanske också är intresserad av att köpa någon pryl? Alla som är intresserad skicka ett mail, priserna är billiga för att vara hantverk. Eftersom detta bara är en hobbyverksamhet som jag har att skapa så är det inget levebröd utan bara roligt att tillverka. 


Här följer länkarna och jag startar med den under planen som är ett lägre hyllplan.

Från vänster på främre raden ser du: Romantiska smyckenJeans hjärtan, mellan hjärtana ser du 2 nylonstrumps blommor som inte är till salu. På bakre raden från vänster halloween ljusstakeask kläd med lapptekning från asken hänger två smycken Halsband av muttrar och Liten korg till flera ändamål.


Över hyllplan startar jag med tavlorna från vänster, överst(syns dåligt) Canvastavla av gratis materialVintertavla med 3d snö under dessa två tavlor hänger en CD tavla Blod eller rödfärg. På väggen rakt fram översta raden Ett test och ett experimenten =hösttavlaEffektfull hösttavla, Namnlös tavla (inlägg om tavlan kommer i dagarna), Halloween pumpa på väggen. På under raden ser du: Broderad tavla med keso locks ram., Tittskåpet pytte som ett linneskåp.Tittskåp i miniformatEtt creme fraiche lock blir en hösttavlaEn konkret papperstavla, På höger kort sida vägg hänger: Den smyckade handen.
2 kommentarer:

  1. Kul att du du har utställning igen :) Du "låter" inte lika nervös den här gången ;)

    SvaraRadera
  2. Så roligt att få ställa ut sina alster, spännande!

    SvaraRadera