söndag 13 oktober 2013

En upplevelse helg på spa


Varje söndag efter 18 har Marit Johansson sin helgutmaning. I dag har hon också en tävling där man kan vinna ett presentkort värde 500 hos Yves-rocher. Min helg har jag tillbringat på spa, närmare bestämt Varbergs kurort. Detta är en stor anläggning med flertal byggnader.


Jag var så nöjd över min utsikt från hotell fönstret. Miljön runt spa anläggningen var så rogivande. 


Maten var enormt god och nyttig. Där fick jag mycket tips på vad jag kan tillaga framöver. Varje måltid var i buffé form. På middagen serverades något nytt för mig. Snapas = tapas på svenskt vis. Snapas äts som tillbehör till fördrinken. Förutom en mängder av tips på nya maträtter från de olika måltiderna så var jag också på en kostföreläsning. Den föreläsningen gav mig många goda råd att ta med mig till min nya levnadssätt.


Det var en underbar varm oktoberhelg. Jag startade med en strandpromenad i solen innan jag checkade in på hotellet. Det var för kallt att bada utomhus. Men varför bada ute när havsvattnet togs in inomhus i en bassäng och värmdes upp. Det var helt fantastiskt skönt och tillsammans med levande doftande lavendelljus och avslappnande musik. Detta gav mig mängder av ny energi!
9 kommentarer:

 1. Trevlig helg, med trigger för olika sinnen! Ha dé! Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Verkar väldigt njutbart!!
  Både nytta och nöje.
  Härligt med sådana helger.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig helg du haft!

  SvaraRadera
 4. Det låter som en dröm. Hoppas du hade det lika avslappnande s om jag inbillar mig att en spa-helg ska vara!
  Den där utsikten från rummet är ju bara så fin!

  SvaraRadera
 5. jo tack det har varit en avslappnad helg. Men det kunde ha varit ännu bättre om inte jag hade drabbas av förskyldningen som var påväg att bryta ut. Förskyldningen stannade upp lite. Men när jag kom hem brakade den loss helt och nu är jag kanon förskyldningen.

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar helg, snapas gillar jag blir lite avundsjuk:-)
  Ha en bra vecka;-)

  SvaraRadera
 7. Det var trevligt. Vilken helg du haft. Nu önskar även jag att jag varit på spa helg för det är grejer det. Finfina bilder fick du med dig.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig helg du haft ... förstår det kunde inte upplevas bättre när jag ser dina bilder :)

  SvaraRadera