måndag 17 februari 2014

Symboliska havsbilder


Idag stod vår solen gasande på våra ansikten när vi var ute på gården med våra barn i förskolan. Det är dem dagarna som jag känner att jag är extra glad över att ha ett jobb där det finns möjlighet att vistas ute på arbetstid och njuta av den första vår solen. Åh...vad jag längtar att våren skall spricka upp på allvar! Men ännu är det ett tag till. Mars månad kan bjuda på både vinter och vår dagar. Och ännu längre är det till sommaren då havet känns mer eftertraktat att vistas vid. Här har jag använt plåtsaxen och klippt ut ordet hav. Jag bor nära havet dock inte synligt från huset. Eftersom jag är uppvuxen där jag bor nu så är havet en del av mitt liv och ligger mig varmt om hjärtat. I ett tidigare inlägg på bloggen visade jag symbolbilder på kärleksordet LOVE, se inlägget: Kärleks ord med symboliska bilder.


Efter en filning för att få bort eventuella utstickande flisor från plåten målade jag ordet med färg nyanser som jag kopplar ihop med havet. Jag använde allmogefärger.


Efter bakgrundsmålningen av ordet fortsatte jag med dekorationerna som blev symboliska bilder kring havets miljö. Ett hål med en spik längst upp på A:et så går det att hänga upp ordet på väggen om man önskar eller så går det att använad häftmassa bakom och eventuellt fästa ordet på en dörr. Detta inlägget blir ett bidrag till utmaningen I mina händer
3 kommentarer:

  1. Vilket originellt verk! Du har jobbat riktigt mycket med det! Gillar idén! Jag har nu ett par gånger försökt lägga ut det via länkverktyget senare men inte lyckats. Hade det varit möjligt att lägga ut det nästa söndag? Det gör ju ingenting om du lägger två bidrag nästa vecka. Hoppas det är möjligt att göra det. Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är klart att jag kan delta en gång till! Vi hörs på söndag!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du lade ut den nu! Fin!

    SvaraRadera