måndag 13 april 2015

En huslänga som förvaring

                                                                Hej!

Detta är en idé som jag har länga haft i tankarna att jag vill pröva att göra. Så passande att det idag är Återbruks måndag hos Klockarbarn. Jag hade tänkt att använda huslängan till förvaring till små detaljer i mitt lager till webbshopen som räknas med kunna komma i gång till helgen. Pärlorna är handtag samtidigt som dem blir en prydande skorsten på hustaket. Fem toarullar i lite olika längder som jag har målat och klistrat fast tygrester som gardiner. Hela längan är fastklistrad av en remsa från en bag in box packet som jag har målat grön. De två husen på yttersidorna har fått tak från en äggkartong. medan de övriga husen har tak från bag in box förpackningen.

Detta blir också ett nytt "pyssel" på mina skaparverkstäder som jag kommer att använda till barnaktiveteterna i min ambulerande skapar träffar då PysselQvinnan kommer hem till kunden. Om du planerar att ha ett barnkalas där det finns många pysselintresserade barn kan du anlita PysselQvinnan som har anpassat pyssel för barn i olika åldrar och kostnader.

Detta blir också ett passande inlägg till min nystartade FB grupp Skapa med återvinnings material, Gå in på länken om du vill bli medlem https://www.facebook.com/groups/860900007288948/5 kommentarer:

 1. Sött! Kul idé med skaparträffar, du verkar ha mycket på gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ursäkta det sena svaret. Ja här börjar bli mycket att göra. Lite småstressad känner jag mig inför kommande helg då jag skall göra debut med en företagspresentation i form av miniföreläsning på en mini mässa.

   Radera
  2. Lite rampfeber är nog bara bra :-) Kör hårt och ha kul.

   Svårt att se ditt svar, svart text mot svart bakgrund blev det hos mig. Fick markera din text för att kunna läsa.

   Radera