lördag 10 november 2012

Höst ljusdekoration


Vad är detta? Jo det är dekorationer som jag har använt till mitt ljus arrangemang med temat hösten. På bilden ser du kanelstång och torkad apelsinskivor, småstenar, guldpiprensare, mina björnbär och svampar i lera som jag har gjort. Dem använde jag i ett annat höstprojekt som jag håller på att avveckla, se länken flugsvamps varelser i ett. Längst bak på bilden ser du två rostiga muttrar. Jag stoppade i dem för de går i samma färgnyans. Dessutom låg dem på samma ställe när jag sökte efter höstdekoration material. Muttrarna hade lossnat från en kruka som jag gjorde i somras, se länken kruka med skrot.


Ljusfatet i plåt investerade jag för ett antal årsedan och sen har den hängt med under flera säsonger. Dekorationsten eller grus i olika färger är användbart att ha hemma och det går att återanvända i oändlighet. Ljuset har eldats tidigare. Ibland väljer jag att trycka ner kanterna eller väggarna på ljuset medan det fortfarande är varmt och mjukt. Denna gången valde jag istället att bryta av kanterna för jag samlar på ljusstumpar till ett ljusprojekt som jag planerar att göra framöver.


Så här blev resultatet piprensaren har jag virat runt kanel stängerna och runt den ena muttern. I botten på alla stora saker har jag satt häftmassa. Det har jag även gjort med ljuset så att det skall stå stadigt.

1 kommentar:

  1. Det är kanske det bästa med november - att man får tända ljus och mysa!

    SvaraRadera