lördag 2 maj 2015

Vuxendockan blev vingubben Sune


Minns ni projektet som jag startade Det skall bli en vuxen docka? Nu är projektet färdigt vuxen dockan blev ett vinställ för bag in box  Detta är ett present tips som du kan göra till vänner med humor under bältet. Idéen har jag fått från Åsa li. Åsa Li hade sin öppning för in stopp av bag in boxen genom en lucka i baken på dockan. Min öppning är skjortans knappar och byxornas knapp och gylf. Gylfen lämnas öppen för kranen. Om bag in-boxen har sin kran på kortsidan av förpackningen får du göra en lucka på långsidan för kranen annars passar den inte i gubbens kropp.
Kläderna köpte jag på Loppis. Jag valde storlek 80 på byxor och skjorta och ett par strumpor i passande storlek.Strumporna gjorde jag fylliga genom att stoppa dem med reklam papper. Sedan sydde jag fast strumporna i byxorna och skjortan i byxlinningen.


När kroppen var ihop sydd provade jag ut en lagom proportion till huvudet av ett papper som jag sedan ritade av på ett jute bit.


Jute bitarna sydde jag ihop och därefter stoppade jag dockans huvud med fyllning från vår hund Peppers gosedjur. Pepper gosedjur blev tidigt av med sin stoppning pågrund av Peppers våldsamma lek.


3 kommentarer:

  1. Va fin han blev! Roligt att jag kunnde inspirera dig.-)

    SvaraRadera
  2. Först tänkte jag "vilken rolig filur" och så läste jag och tittade närmare, ja, VERKLIGEN rolig! :-)

    SvaraRadera