måndag 1 juni 2015

Konst från naturen


Hej! I dagens inlägg visar jag lite blandade foto som jag har liggande på datorn. I pysselverkstadan arbetas det för fullt. Men där finns för tillfälligt inget att visa upp. Detta inlägget är ett bidrag till veckans Helgutmaning. I helgen har jag varit lite mer rörlig. Jag kan nu röra mig mer och det känns underbart och friare. Men det går så sakta framåt..... Det blir nu att träna med små korta promenader. Då skall jag passa på att ta med kameran. I helgen har det inte blivit några kort tagna. Istället får jag passa på att visa några bilder som inte har visats på bloggen tidigare. Bilden som ni ser ovan är tagen i en park i Gävle i somras. Det är trädets långa rötter som växer på gräset. Jag får en känsla av att trädet har en lång hand/arm. Samtidigt som jag är fascinerad över naturen konstverk så tycker jag att trädet är lite läskigt. Tur att det var ljust, annars hade jag nog fått fart i benen.


Här kommer en till bild från Gävle. I en å eller bäck växte det näckrosor. Men där fanns ingen Tumme Lisa och inte en enda näckrosblomma syns till, bara dem stora bladen.


I somras badade jag och sög in energi på samma strand i 14 dagar i sträck. Jag åkte ditt innan frukosten så jag så gott som var ensam där. Helt underbart! Meditation är något som jag har börjat ägna mig åt. Det är en bra metod för att rensa kroppen och för att varva ner efter en stressig dag. På kvällarna målade jag en del och då var det mycket stenar. Det är anledningen att kameran knäppte ett par fina objekt. 


Om du studerar stenar på närmare håll så kan du se vad vackra dem kan vara. Jag har alltid i hela mitt liv älskat stenar och burit hem vackra stenar från stranden.
8 kommentarer:

 1. Stenar är riktiga konstverk, jag har också dragit hem massor genom åren.

  SvaraRadera
 2. Det är sann mindfulness att titta extra noga på miljön runt omkring och så mycket vackert man kan hitta! Väldigt fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Så skönt att låta uppmärksamheten få stanna på det jordnära :) Vi behöver det - oftare än vi tillåter oss!
  Önskar dig en fin start på en ny vecka!

  SvaraRadera
 4. Naturen är så vacker! Stenar är hårda men ändå mjuka i formen och med många vackra färger! Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Ja naturen bjuder på fantastiska konstverk ibland, fina bilder:-)
  Ha en skön vecka

  SvaraRadera
 6. Jag har en dotter som tar hem stenar så jag är bekant med den fascinationen. Och visst är de vackra!

  SvaraRadera
 7. Ja moder natur är ju helt klart den ultimata konstnären utav dom alla... =)

  SV: Tack! =)

  SvaraRadera