söndag 7 september 2014

Mönster spanare i närmiljön


Hej! Tack för all respons jag fick i går det gav mig extra energi att plocka fram lapptoppen och skriva några rader på bloggen. Jag känner mig dock lite som jag lurar er som ville läsa fortsättningen hur det gick med ull kadningen som jag lovade att fortsätta med i dag. Fortsättningen får vänta till i morgon för väl inne på bloggsidan fick jag se att här erbjöds det en tävling på bloggen Fototriss som är skräddarsytt för mig med temat MÖNSTER. Jag är en mönsterfanatiker!!! Dessutom har jag några perfekta bilder som jag plåtade under sommaren för att eventuellt använda till något projekt. I tävlingen är det fina priser att vinna hos coolstuff. Först ut ser du en papperskorg i alminium med prickar i 3D stuk.


Min mönster promenad jag gjorde den här hetta sommardagen var en sträcka i min hemstad som var nybyggd. Det är därför allt ser så frächt ut. Ännu har ingen klottrare varit framme och förstört mönster konstverken. Men tyvärr så brukar det inte ta så lång tid innan sabotagen är igång. Struktur väggen i sten var inne i en nybyggd gångtunnel som är byggt till ett affärscentrum. Affärscentrumet finns i den lilla staden Kungsbacka. Vid stadens affärscentrum Kungsmässan har parkeringen utökats och vägen runt däromkring har ändrats. Jag åkte kollektivtrafiken denna dagen och hade därför tillfälle att upptäcka dessa fantastiska mönster.


Murar i form av tegelstensmönster är mycket populärt i flera miljöer. Även staketet bildar ett mönster. När jag fotograferade dessa mönsterna var också mina tankar att använda dem till att mallar att brodera efter. Mönster finns överallt runt omkring oss det är bara att öppna ögonen och fånga dem med kameran för att sedan kunna använda dem i andra tänkbara former. Hoppas på tur i tävlingen och på återseende alla som läser min blogg./Susanne8 kommentarer:

 1. Överallt finns det mönster - men det krävs en fototriss för oss att öppna ögonen för många av dem :)

  SvaraRadera
 2. Fina mönster du hittat!
  AX

  SvaraRadera
 3. Det är så fint att via fototriss få impulser till att just öppna ögonen och skärpa sinnena. Det har du minsann gjort, och jag hoppas verkligen att den vackra strukturväggen inte blir nerklottrad!
  Berit E

  SvaraRadera
 4. Uppfinningsrikt hittat! Fint trissat!

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, mönster finns verkligen överallt, bara en tittar efter! Snyggt trissat!

  SvaraRadera
 6. Härligt att få se fina mönster från din stad, fin triss!

  SvaraRadera
 7. Man behöver inte gà sà làngt för att hitta mönster! Fin triss! Jag fastnar för sista bilden med den härliga blà bakgrunden!

  SvaraRadera