fredag 1 maj 2015

På väg åt rätt håll


                                                              Hej!

Den 11 mars startade jag min resa tillsammans med ISOdieten som jag följer med hjälp av min coach Ellens kost. Jag vann i en tävling ett program i 8 veckor med personliga träffar med coaching och vägning. ISO är ingen diet utan ett levnadssätt där vi äter lika av mycket av varje protein, fett och kolhydrater. I programmet får man massor av kunskap och information med recept på godmat. En bok hur man startar och en annan bok hur man fortsätter själv efter dessa 8 veckor. Det har nu gått 6 veckor sedan jag startade. I veckan var jag på en träff och det hade gett resultat på vågen och mättningen runt midjan. Det gör mig extra taggad att fortsätta min resa PÅ VÄG att nå mitt stora mål att minska i vikt och omkrets. Men detta inlägget deltar jag i gårdagens fotoutmaning hos Frökenfoto.


Förutom kosten så behövs det också motion och rörelse. Min träning är ganska enkel trädgårdsarbete och promenader. Jag har en stor hund som jag promenerar med morgon och kväll. Och en dag i veckan träffar jag min kompis Anna. Vi byte fikaträffarna mot promenader. Den 11 maj skall vi delta i vårruset.10 kommentarer:

 1. önskar dig lycka till ....det finns så många "dieter" den ena konstigare än den andra...Men Iso låter ju som ett vettigt alternativ

  SvaraRadera
 2. Heja! Och kul idé att byta fikastunder mot promenader.

  SvaraRadera
 3. Jag önskar dig fortsatt lycka till med din resa på väg mot nytt mål! Fin första maj till dig!

  SvaraRadera
 4. Vår ruset... go girl! Heja dig!!! Det är skönt att få någon som puffar på där bak. Jag har också en nu som puffar på där bak :) Hon är hård! *ler* Just vad jag behöver.

  fin helg till dig.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Malin! Kul att va med i din utmaning.

   Radera
 5. Lycka till! Spännande att vara på en resa i livet och på kuppen lära sig en massa nyttiga saker.
  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera