måndag 11 maj 2015

Återbruks skatter                                                             Hej!

helgen har jag varit så lycklig! Jag har känt mig lika lycklig som ett barn på julafton. Det har hänt två upplyftande saker. Den ena var ett företags köp som var ett måste för min verksamhet. Jag köpte en iphone 5s :). I många år har jag haft en iphone 3g. Jag har varit nöjd med den trots att den har blivit segare och segare. Mobilen fungerar fortfarande men det går inte att uppdatera appar eller program för den har blivit nästan antik. Jag ångrar inte mitt köp för så snabbt allt går och kameran är ju suverän! 
Det andra som förgyllde helgen var det stora paketet jag hämtade på posten. Paketet kom från Knop&knåp som är ett företag som gör jättefina inrednings produkter av rep i olika dimensioner. Jag lärde känna Nina Naese när jag var med nätverket i Strömstad. Nina hade massa restspill efter sin tillverkning o tänkte på mig o mitt återbrukande företag. 


Vi småföretagare är som en familj där vi stöttar varandra och hjälps åt med tips och idéer. Vi ser varandra som kollegor och inte konkurrenter. Det är härligt att vara företagare och få bestämma över sina arbetstider och dagar. Paketet var som en stor skatt för mig! Jag blir så inspirerad av materialet som jag har fått och vill sätta igång medesamma och skapa. Men jag måste ha tålamod eftersom jag har lite andra saker som måste bli färdiga med först. Det finns material både till mina kurser och för egen produktion. För att det skall bli en kurs måste jag själv komma på några alster som jag kan lära ut eftersom det är jag som formar kurserna som jag driver. Det är sista omgången på Återbruksutmaningen för denna gången. Min återrbukstavla har jag inte kommit så mycket längre på, så jag väljer att delta med mina återbruks skatter. Tavlans fortsättning får ni följa om ni fortsätter att läsa min blogg eller varför inte lägga till dig som följare så du inte missar mina inlägg.


1 kommentar:

  1. Verkligen en skattkista! Den kommer du få mycket roligt med. Här går jag och väntar på min Mystery Box, också en skattkista.

    SvaraRadera