söndag 17 maj 2015

Lyx huslängan som pysselpaket

                                                             Hej!

För en tid sedan hade jag ett inlägg på bloggen över min påhittade förvaring för småsaker i form av en huslänga . Jag har ett uppdrag med företaget i slutet av juni där jag skall underhålla alla barn som är med sina föräldrar på en 40 år fest. Jag kommer då bland annat ha min lyxhuslänga som pysselpaket som barnen erbjuds att måla och klistra ihop. 

Husmodellerna har lyxas till med fastmonterade dörrar och fönster. Två av hustaken har fått ett tornformat med spritsade strukturer. När jag är inhyrd hos mina kunder för barnaktiveteter har jag de färdiga modellerna med mig. På pysselbordet dukas det fram tillbehören som blandannat färg, glitter, limpistoler, klister m.m. Bordet täcks alltid med skyddsutrustning som vaxduk och barnen erbjuds skyddskläder.


Paketkiten med färg, penslar och klister som du ser ovan säljs paketerade på webbshopen som du når via min hemsida http://pysselqvinnan.se/shop/


5 kommentarer:

 1. Det är verkligen bara fantasin som sätter stopp - och hos dig gör den inte det :) Kul!

  SvaraRadera
 2. Fina hus och fiffig idé! Du behöver inte ha dåligt samvete för den Mystery Box du skickade mig. Funkade mycket bra!

  SvaraRadera
 3. Fantasi och kreativitet är underbart!!

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är att hitta på och vad kul barnen kommer att ha med ditt pyssel! Jag älskade att pyssla redan som barn och jag är glad att jag aldrig slutat :)

  SvaraRadera