lördag 4 juni 2016

Solhattar som broscher
Det har känts lite trögt att blogg sedan jag startade min andra blogg som är en ren företagsblogg och som du hittar här. Jag har länge funderat hur/vad jag skall skriva på denna personliga blogg som delvis är kopplat till företaget. Eftersom företagets  innehåller samma som min hobby. Men häromdagen kom jag på det! I skaparverkstaden är det ständigt full aktivitet med olika produkter som designas och tillverkas. Jag har bestämt att dela med mig kring tillverkningen innan produkterna läggs in som en artikel i shopen eller blir en produkt på marknadsförsäljningarna.

Sedan en tid tillbaka har det produceras studentprylar, bland annat studentmössor i två olika storlekar. Studentmössorna är tillverkade av plastkorkarna från mjölk och gräddförpackningar. Jag sålde rekord med dessa mössor :) Det överblivna produkterna har nu lagts åt sidan till nästa år. Min fortsatta funderingar har varit.

Vad skall jag nu tillverka av dessa korkar?
Svaret kom samtidigt som den tidiga sommaren hastigt dök upp.

Jag skall tillverka solhattar så klart!
Men vad skall hattar användas till?

En påse med broschnålar hittade jag i skåpet. Så nu är det hög produktion i skaparverkstaden med solhattar som broscher. Hattarna kommer jag att ha med mig på de olika marknaderna som jag kommer att delta i sommar. Det kommer också att finnas till försäljning i webbshopen. Men först kommer jag att tillverka minst 5 stycken av varje storlek.Förutom  plastkorkarna så är hattarna gjorda av juteväv, mocka, filt, glittrande pärlor, band och broschnålar.


3 kommentarer: