tisdag 26 maj 2015

Den smyckade handenNär jag pysslar utgår jag alltid från det materialet som finns hemma. Jag har aldrig slut på material eftersom jag ofta skapar med återvinnings material av olika slag. Reklampapper är ingen bristvara hemma hos oss. För vi har ingen nej tack skylt på vår postlåda och dessutom är sonen reklamutdelare. Vad går det att göra med 2 reklamblad med smycken av guld och silver, ett glasslock,ett färgat papper och sax & klister?


Med hjälp av lite fantasi går det att få ihop en egen designad tavla. Jag startade med bakgrunden. Det lila pappret måttade jag in och klistrade på locket. Jag använde papperslim. Därefter målade jag av min hand med en blyerts penna. Reklambladen gallrades med urklippta fina smycken. Alla bilder med smyckena klistrades omlott på den målade handen. Jag avslutade tavlan med att fylla i konturerna runt handens form med en svart, tjock tuschpenna.


Det är så praktiskt med tavlor med glasslock av plast för dem går att hänga upp med en knappnål.


1 kommentar:

  1. Kul att du tänker som jag:-) Har hittat en ny favorit blogg för ett tag sedan och hon gjorde fina tavlor som skulle funka. http://hemgjord.blogspot.se/2013/05/tavla-av-tidningsrullar.html

    SvaraRadera