tisdag 4 februari 2014

Ny sydda gardiner som släpper in mycket ljusVeckorna springer i väg och det är återigen tisdag och dags för ytligare ett Symöte. Min kattkudde som jag håller på att brodera kattspår på är fortfarande ett pågående projekt. Dem här spåren blev många i antal så det tar sin tid. Och ni som känner mig vet att jag inte bara håller på med ett projekt i taget utan jag har flera saker på G. En del projekt går fortare än andra. Att sy gardiner fålla och zick zacka är ett projekt som är ruskigt tråkigt. Men fina blev gardinerna när dem kom upp.


Det blev stor skillnad i vardagsrummet från att byta till dessa ljusa tunna gardinerna. Gardinerna som hängde på samma plats innan var mörkgråa med vita spetshjärtan på. Detta tyget var också lite kraftigare. Följ länken här ovan för att se vad de andra deltagarna delar med sig i dagens symöte.


5 kommentarer:

 1. Snygga gardiner som släpper in vårljuset! Jag tycker också det är tråkigt att sy gardiner.

  SvaraRadera
 2. Härligt tygval nu när ljuset återvänder - jättefint .

  SvaraRadera
 3. Så här framåt vårkanten (som ju kommer snart i alla fall om än inte nu) är det skönt att ha ljusa gardiner.

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer! Ett extra tack till Borgmästaren som fick göra om sin kommentar när jag tryckte på fel knapp!

  SvaraRadera
 5. Härligt med nya vårgardiner! Och visst kan tygvalet spela så stor roll för hur ljusinsläppet blir?!

  Jag har också flera projekt på gång samtidigt, tycker det är roligast så, för då kan man välja vad man har lust att pyssla med för stunden. Ska bli spännande att se din kattkudde sen! :-)

  SvaraRadera